Werkzaamheden

Loodgieterswerk test
Met het gediplomeerde personeel van loodgietersbedrijf Dirk Bakermans kunt u vertrouwen op kwaliteit. Voor alle werkzaamheden op het gebied van loodgieterswerk kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen of andere installatiewerkzaamheden.

Cv-installaties
Wij adviseren u graag welke cv-ketel en installatie het beste bij u past. Of het nu gaat om een ketel, boiler, warmtepomp, radiator, convector, aansluitmateriaal, thermostaat of vloerverwarming. Wanneer u een nieuwe installatie wenst, dan komen wij bij u thuis om de situatie te bekijken om u te adviseren in de beste keuze. Zowel voor het leveren van cv-installaties als voor het onderhoud kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u wilt weten of uw ketel aan vervanging of reparatie toe is kunt u ons raadplegen.

Gas- en waterleidingen
Wij leggen uw gas- en waterleidingen. Heeft u een lekkage aan uw centrale verwarming, riool, afvoer, kraan of daggoot, wij repareren lekkages vakkundig en sporen ze op. Daarnaast kunnen wij eventueel een nieuw water-leidingnetwerk aanleggen of renoveren het. Wilt u een nieuwe aansluiting, dan kunnen wij dat uiteraard ook vakkundig verzorgen. 

Riool en afvoer
Is uw riool verstopt? Dan lossen onze vakbekwame monteurs het snel voor u op. 

Zink- lood- en koperwerk. 
Ook zijn wij voor zowel grote zakelijke projecten, als voor particuliere dakwerkzaamheden in te zetten. 

Sanitair 
Bent u toe aan vernieuwing van uw badkamer of toiletruimte? Wij bieden een zeer brede keuze aan verschillende ontwerpen en installaties. Wij leveren complete badkamers en toiletruimtes, kranen, wastafels, fonteinen, accessoires, baden, badmeubelen, toiletten, spiegels, rvs sanitair, ergonomisch sanitair en diverse onderdelen. Wij plaatsen uw sanitair in zowel badkamer als toiletruimte. Dit kan met eigen producten of door ons geleverde producten, uit bijvoorbeeld onze webshop (www.dbsanitairenverwarming.nl).

 

Elektra