Over Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans

Sanitair, zinkwerk, cv ketels 
Loodgietersbedrijf Dirk Bakermans is gevestigd in Heeze en is werkzaam rond de regio Heeze-Leende, Geldrop, Cranendonck, Valkenswaard, Weert, Eindhoven, Nuenen. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat gebaseerd is op jarenlange ervaring. In de loop der jaren hebben wij een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd en werken wij regelmatig samen met een betrouwbaar partnernetwerk. U kunt ons altijd inschakelen voor bijvoorbeeld; klein onderhoud van uw keuken, badkamer, toilet, gootwerk of verwarminginstallaties, maar ook voor verbouwingen of als er iets vervangen moet worden. Wij repareren sanitair, zinkwerk en verwarmingsinstallaties voor particulieren en bedrijven, monteren deze en leggen deze aan.

Bouw, verbouw, afbouw
Voornamelijk nemen wij complete verbouwingen aan en plaatsen wij nieuwe badkamers voor een van te voren afgesproken prijs, inclusief plafonds, metselwerkzaamheden, elektra, betegelen en stucwerkzaamheden. Ook kunnen wij complete bouw- en afbouwprojecten voor u aannemen. Het voordeel is dat u dan de volledige verantwoorlijkheid, garantie en coordinatie bij één persoon neerlegt.

Afspraken
Veel klanten waarderen ons om onze betrouwbaarheid. Onze planning en afspraken komen wij altijd na, en gaan correct om met mensen en spullen. Ons motto; Ons werk is pas af als u tevreden bent. Een telefoontje en wij komen vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken en/of een offerte te maken.

Referenties
Naast de vele tevreden particuliere en zakelijke klanten in Brabant en Noord-Limburg, kunnen wij met trots als vooraanstaande referentie noemen; Wouters Bouwmaterialen 0492- 538023 (Ineke Wouters)

Montage
Wij plaatsen complete badkamers of toiletruimtes, maar installeren, monteren en repareren ook uw badkamerprodukten. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met ieder zijn eigen specialisme.